Agenda

De SugarKidsClub organiseert allemaal leuke activiteiten voor kinderen met diabetes!

Of je nou van paardrijden houdt, van koken of juist meer actie wilt, er is keuze genoeg! Omdat wij educatieve vakanties aanbieden, vergoeden veel (aanvullende) zorgverzekeraars de kampprijs. Wij hebben de vergoedingen voor jou op een rijtje gezet. Staat jouw verzekeraar er niet bij? Vraag ernaar bij jouw eigen zorgverzekeraar! 

We hebben nu ook een kortingsactie voor alle kampen! 
Als je in aanmerking wil komen voor de korting op de prijs die voor onze leden geldt voor de kampen:

♦ Moet je lid zijn van de SugarKidsClub en een nieuw lid voor DVN aanbrengen

  1. Laat de persoon die je wil aandragen als nieuw lid via de website een lidmaatschapsformulier invullen; https://www.sugarkids.nl/sugarkidsclub/lid-worden
  2. Laat hen via de mail (info@dvn.nl) een berichtje sturen dat ze zich hebben opgegeven en zijn aangebracht door jou (met je naam en lidmaatschapsnummer). Zonder dit extra berichtje kunnen wij je niet koppelen aan het nieuwe lid.
  3. Als deze nieuwe SugarKid daadwerkelijk lid is geworden (contributie is betaald), ontvangen jullie beiden 50 euro korting op de ledenprijs van de kampen. (Zolang er beschikbaarheid is op de kampen van 2017.)

OF: ♦ Moet je lid worden van de SugarKidsClub

  1. Geef via info@dvn.nl of per telefoon 033-4630566 of via de website https://www.sugarkids.nl/sugarkidsclub/lid-worden door dat je lid wilt worden van de SugarKidsClub
  2. Vervolgens ontvang je na betaling van contributie als lid  50 euro korting op de ledenprijs van de kampen. (Zolang er beschikbaarheid is op de kampen van 2017.)

Wil je nog niet een hele week weg, maar vind je het wel leuk om andere kinderen met diabetes te ontmoeten? Ga dan eens mee naar een van de dagactiviteiten zoals de Stranddag op 2 september.

Er zit vast ook iets voor jou bij!