SugarKidsClub > Help je mee?

Help je mee?

 

Als vriend van DVN

De SugarKidsClub is een initiatief van Diabetesvereniging Nederland. Je kunt de SugarKids activiteiten steunen door een donatie over te maken. Dat kan eenmalig, maar ook structureel, als vriend van DVN. Diabetesvereniging Nederland zet zich naast voor activiteiten voor kinderen met diabetes ook in voor goede diabeteszorg en lage kosten van diabeteshulpmiddelen of medicijnen voor mensen met diabetes. Dat zorgt voor een goede kwaliteit van leven. Diabetesvereniging Nederland strijdt daarvoor en jij kunt ons helpen met jouw bijdrage!

Je kunt jouw donatie eenvoudig doen op de website van Diabetesvereniging Nederland of door een bedrag over te maken op IBAN NL59INGB0652730000

Door iets te organiseren

Afgelopen jaar hebben we geweldige ledenacties gehad! Sponsorlopen, kleedjesmarkten en zelfs een collecte bij een triest afscheid hebben voor heel veel inkomsten gezorgd. Daar doen wij goede dingen mee! We drukken er de kampprijs mee, geven een extraatje aan alle SugarKids of ontwikkelen voorlichtingsmateriaal. Wil jij ook bijdragen? Stuur je ideeën of vragen naar info@dvn.nl. En naar foto's van de activiteiten kijken we ook altijd uit :-).

ANBI keurmerk

Diabetesvereniging Nederland beschikt over het ANBI keurmerk. Dit betekent dat de Belastingdienst Diabetesvereniging Nederland heeft aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling. Giften aan DVN zijn daardoor aftrekbaar (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Meer informatie op de site van de Belastingdienst.